În acest an plin de neprevăzut, suntem foarte recunoscători că putem să ne continuăm acțiunile caritabile, și să nu ne abatem de la traseul nostru. La propriu! Asta pentru că, alături de Fundația  Comunitară, ne pregătim pentru Semimaraton Galați 2020.  Împreună, ne dorim să facem cu adevărat o diferență în viața oamenilor care au nevoie.

  Semimaraton Galați 2020- cauze, ce presupune

  Semimaratonul este mai mult decât sport, distracție și timp liber. Valorile pe care le  promovează sunt generozitatea, solidaritatea și grija față de comunitatea în care trăim.

  Mai exact, vorbim de un mecanism de fundraising, prin care gălățenii contribuie la implementarea proiectelor inițiate de gălățeni. Pare o competiție de alergare, dar este și un prilej de a ne depăși limitele, stimula curajul și autodeterminarea. Pentru că o astfel de cursă reflectă propria luptă cu timpul și distanța. Și nu, nu trebuie să fii sportiv de performanță! Semimaraton Galați este pentru toți oamenii care vor să se implice într-o cauză nobilă și să aducă un zâmbet în jurul lor. Și, foarte promițător, este o comunitate în creștere de la an la an!

   Mecanismul e următorul:

  • ONG-urile și grupurile de iniţiativă înscriu o cauză
  • Companiile şi alergătorii-fundraiseri aleg proiectele pentru care se implică
  • Susţinătorii donează o sumă de bani pentru favoriţii lor

Semimaraton Galati 2020

 

 Fii și tu alături de Family Hope Autism!

 

 Grande Gloria Production, prin diviziile Hygienium și Grande Natura,  este sponsor principal în cadrul Semimaratonului Galați, dar, pe lângă asta, am ales să luptăm pentru cauza asociației Family Hope Autism. Sub deviza Fiecare copil merită şansa de a atinge potenţialul maxim şi fiecare părinte are dreptul la speranţă! asociația Family Hope Autism  are drept scop apărarea, promovarea, susţinerea, organizarea şi coordonarea de activităţi, ȋn vederea ȋmbunătăţirii calităţii vieţii, a drepturilor şi intereselor copiilor cu dizabilităţi (autism şi/sau alte tulburări pervazive de dezvoltare) şi a familiilor acestora.

Semimaraton Galati 2020

Și tu te poți implica activ aici- https://semimaratongalati.ro/cauze/family-hope-autism/

Te așteptăm la Semimaraton Galați 2020, cu multe surprize marca Hygienium și cu apetit pentru alergat, desigur! Împreună putem aduce un impact benefic în comunitate!

În cei peste patru ani de activitate, Fundația Comunitară Galați a finanțat peste 50 de inițiative cu peste 500.000 lei, iar evenimentul filantropic sportiv, Semimaraton Galați,  a ajuns la a cincea ediție.

 

Sursă foto: www.semimaratongalati.ro